Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Novi Passat

Novi Passat. Najboljši izkoristek za vse, ki nimate časa.

Začnite predvajati videoposnetek

Visoka raven udobja za boljšo kakovost življenja. Ali tudi vi sodite med zelo zaposlene ljudi, ki so pogosto na službeni poti ali pa so odgovorni za vsakodnevne družinske obveznosti? Potem je za vas zelo pomembno, da imate zanesljivo vozilo. Novi Passat pa je še veliko več kot to: njegova naloga je, da vam olajša delo. Zaradi intuitivnega upravljanja funkcij boste z vsako vožnjo doživeli udobje na najvišji ravni.

Dizajn Ekspresivni dizajn novega Passata izžareva prečiščeno eleganco in suverenost. Njegova dinamična proporcionalna razmerja vzbujajo zanimanje za moč, ki se skriva pod pokrovom motornega prostora.

Zunanjost
Notranjost
Ambientna osvetlitev

Zunanjost

Eleganca in dinamika - izpopolnjeni do optimuma.

Posrečena kombinacija športnosti in harmoničnih linij: dinamični dizajn z ekspresivno svetlobno grafiko je tisto, zaradi česar novi Passat naredi suveren in samozavesten vtis.

Notranjost

Še bolj premišljena notranja zasnova.

Notranja oprema ne skrbi le za udobje na najvišji ravni, ampak tudi za prijeten ambient. Poglavitna posebnost so med drugim izjemno kakovostni sedeži in dekorativni elementi.

Ambientna osvetlitev

Ustvarite individualne svetlobne poudarke.

Opcijska ambientna osvetlitev z nastavljivo jakostjo skrbi za impresiven in edinstven občutek prostornosti.

Udobje Passat navdušuje na raznovrstne načine s praktičnimi funkcijami, ki k vašemu ugodju prispevajo tako na dolgih kot tudi na kratkih relacijah.

Digitalni kombinirani instrument

Emocionalen in interaktiven.

Analogni svet je stvar preteklosti. Zakaj ne bi namesto klasičnih okroglih merilnikov izbrali raje visokoločljivostnega zaslona? Inovativni digitalni kombinirani instrument ponuja izjemno širok nabor informacij. Tako boste vedeli še kaj več kot le, s kolikšno hitrostjo vozite in koliko goriva je še v rezervoarju.

 

Easy Open

Lahkotno odpiranje pokrova prtljažnika.

Predstavljajte si, da se vaše sproščanje začne, še preden se odpravite na pot. Z opcijsko funkcijo Easy Open lahko z le rahlim zamahom noge odprete električni pokrov prtljažnika.

IQ. DRIVE Pri Volkswagnu smo pod imenom IQ.DRIVE združili vse inteligentne asistenčne sisteme. Vse, ki so v ponudbi že danes, ki jih razvijamo za jutri in ki jih še raziskujemo za prihodnost. IQ.DRIVE je istočasno tudi sinonim za inovativne ideje, ki so jasno naravnane na vaše udobje in vašo varnost.

Travel Assist
Parkiranje
Elektromehanski ojačevalnik zavorne moči
Front Assist
Proaktivni sistem za zaščito potnikov

Travel Assist

Pritisnite na gumb in uživajte v udobju.

Predstavljajte si, da del vožnje prevzamejo asistenčni sistemi vašega Passata. To pomeni, da se z opcijsko asistenco za vožnjo Travel Assist lahko že danes vozite bolj udobno in sproščeno.

Parkiranje

Parkiranje še nikoli ni bilo enostavnejše.

Včasih ste morali parkirati sami. S klasičnim parkirnim sistemom (serijski od izvedbe Comfortline naprej) oz. z opcijskim parkirnim sistemom s krmilno avtomatiko Park Assist si pri parkiranju in manevriranju1 prihranite veliko truda ter ohranite popoln nadzor nad vozilom. 

 

1 V okviru sistemskih omejitev.

Elektromehanski ojačevalnik zavorne moči

Izpopolnjen za kratke zavorne poti.

S serijskim elektromehanskim ojačevalnikom zavorne moči v kombinaciji s sistemom za nadzor prometa Front Assist z zaznavanjem pešcev lahko skrajšate zavorno pot svojega Passata.1 Tako se lahko npr. zmanjša tveganje za trčenje s pešci.

 

1 V okviru sistemskih omejitev.

Front Assist

Vse na radarju.

Sistem lahko prepozna pešce na cesti in vas pravočasno opozori. Če se ne odzovete, lahko sistem avtomatsko zavre ter v idealnem primeru in v okviru svojih sistemskih omejitev prepreči trčenje s pešci.

Proaktivni sistem za zaščito potnikov

Zaščiteni z vseh strani.

Proaktivni sistem za zaščito potnikov vas v okviru sistemskih omejitev varuje v kritičnih situacijah, kakršna je npr. nevarnost trčenja.

Infotainment V novem Passatu je zelo dobro poskrbljeno za razvedrilo in povezanost voznika in sopotnikov. Zato lahko uživate v kakovostnem zvoku, intuitivni navigaciji in udobju glasovne asistence, ki uboga na vaš ukaz.

Pretakanje medijskih vsebin
Glasovno upravljanje
Navigacija

Pretakanje medijskih vsebin

Enostaven dostop do storitev za pretakanje.

Ko ste na poti s svojim Passatom, se vam ni treba odpovedati najljubšim storitvam: prek infotainment sistema so vam na voljo izbrane storitve za pretakanje glasbe, kot je npr. Apple Music.

Glasovno upravljanje

Čaka na vaš ukaz: glasovno upravljanje.

Govorite z glasovnim upravljanjem, ne da bi pri tem morali pogled odvračati od dogajanja na cesti. Ne glede na to, ali prek glasovnega upravljanja izbirate svojo najljubšo glasbo ali načrtujete pot - glasovno upravljanje vam vedno stoji ob strani.

Navigacija

Da vam na poti do cilja ne bo dolgčas.

Opcijski navigacijski sistem Discover Pro vam olajša pot do cilja. Navdušuje z vsestranskim infotainmentom in dovršenim udobjem, za katerega med drugim skrbita paket Streaming & Internet in We Connect Plus.

Povežite se s svetom. V Passatu ste vedno povezani s spletom. In to tako, kot ste že navajeni iz svojega vsakdana – vedno in povsod, s prijatelji, družino in poslovnimi partnerji. Fiksno vgrajena eSIM-kartica vam zagotavlja neposredni dostop do mobilnih spletnih storitev in funkcij We Connect. Serijsko in neposredno. Bodite torej tudi na poti vedno na tekočem in uživajte v prijetnem razvedrilu.

Volkswagnove storitve in aplikacije za v avto

Mobilnost – nova zasnova.

Včasih so majhne stvari tiste, ki občutno poenostavijo življenje. Volkswagnove aplikacije za v avto si lahko prenesete neposredno v infotainment sistem.  V kombinaciji z We Connect in We Connect Plus1 bo vaš vsakdan s Passatom tako udoben, da jih ne boste želeli nehati uporabljati. Z aplikacijami, kot sta npr. We Park in We Experience, ter s storitvijo We Deliver bo vaše življenje mirnejše in privlačnejše. Kdaj jih boste preizkusili?

1 Za uporabo storitev We Connect uporabnik potrebuje uporabniški račun Volkswagen ID in se mora z uporabniškim imenom in geslom prijaviti v We Connect. Poleg tega mora prek spleta z družbo Volkswagen AG skleniti ločeno pogodbo za We Connect oz. We Connect Plus. Za We Connect Plus ima uporabnik po prevzemu vozila 90 dni časa, da na spletni strani www.portal.volkswagen-we.com registrira svoje vozilo in izkoristi celotno dogovorjeno brezplačno obdobje uporabe storitev.

Mobilni ključ

Delite svoj Passat z drugimi.

Praktično in domiselno: svoj Passat lahko enostavno in hitro odklenete ter zaženete motor s ključem, ki je vaš pametni telefon1. Mobilne ključe lahko pošljete tudi prijateljem in družinskim članom ter jim tako omogočite enostavno uporabo svojega avtomobila.

 

1 Na voljo le za pametne telefone Samsung s standardom GSMA. Pogoj je opcijski navigacijski sistem Discover Pro.

Nadaljnji koraki