Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Golf Variant GTD

Golf Variant GTD Suverena moč na cesti.

Suverena moč na cesti.

Golfa Variant GTD nihče ne prehiti prav zlahka: s turbopolnilnikom in navorom 380 Nm se brezkompromisno odžene z mesta in za pospešek do 100 km/h potrebuje le 7,9 sekunde. Še hitrejša sta le kotička voznikovih ust, ko se raztegneta v nasmeh. In tam ostaneta celo ob pogledu v denarnico. Kajti Golf GTD resda ne varčuje z močjo, varčuje pa z gorivom.

Galerija

Spoznajte Golf GTD Variant iz vseh zornih kotov.

Spoznajte Golf GTD Variant iz vseh zornih kotov.

Multimedijski sistem

Radio in navigacija

Kako čudovito je, ko si kopilota lahko izberemo sami.

Ko se vozite v svojem Volkswagnu, ste vi tisti, ki odloča o programu. To vam omogoča serijski radio Composition Media z ustreznimi zvočniki, enostavnim načinom upravljanja in številnimi možnostmi za priklop zunanjih naprav. Če si želite še več, se odločite za enega od dveh navigacijskih sistemov in se podajte na nepozabno multimedijsko popotovanje. Vožnja bo v vsakem primeru svojstven užitek, saj bo vaš spremljevalec vedno znal prisluhniti vašim željam.

Car-Net "Guide & Inform"

Ne vozite se več brez interneta.

Uporaba interneta nam prinaša prednosti na številnih področjih življenja - med drugim tudi v avtomobilu. Tako je na primer z nenehnim dostopom do aktualnih podatkov mogoče ohranjati pregled nad prometno situacijo in temu ustrezno načrtovati ali prilagoditi pot. Seveda pa opcijske spletne storitve Car-Net Guide & Inform¹ ponujajo še veliko več.

DYNAUDIO Excite

Za odlično razpoloženje in popolno harmonijo zvoka. 

Si lahko predstavljate, da glasba v avtomobilu zveni celo bolje kot doma iz vaše hi-fi naprave? Opcijski avdiosistem DYNAUDIO Excite je usklajen s prostorsko akustiko vozila in zagotavlja zvok, ki bo s svojo kakovostjo presegel celo vaša najvišja pričakovanja.

Telefonija

Z obema rokama na volanu boste telefonirali varno. 

Če želite, ste lahko ves čas dosegljivi tudi med vožnjo. Z opcijskima telefonskima vmesnikoma Comfort in Business boste tudi med telefoniranjem lahko imeli obe roki ves čas na volanu in boste tako lahko ostali osredotočeni na dogajanje v prometu.

Asistenčni sistemi

Izbira voznega profila

Vaš Volkswagen se prilagaja vašemu načinu vožnje.

Vozite raje varčno ali športno? Ali pa se vam zdi pomembnejše udobje? Z opcijskim sistemom za izbiro voznega profila lahko prilagodite vozne lastnosti avtomobila svojemu načinu vožnje, stanju cestišča in prometni situaciji.

Avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC) in sistem za nadzor prometa Front Assist

V gostem prometu lahko ostanete povsem sproščeni.

Si tudi vi kdaj želite, da bi imeli pomočnika, ki bi namesto vas spremljal promet pred vami? S serijskim avtomatskim uravnavanjem razdalje (ACC) ter serijskim sistemom za nadzor prometa Front Assist in mestno funkcijo zaviranja v sili boste med vožnjo lahko bolj sproščeni.

Parkirni sistem s krmilno avtomatiko Park Assist

Naj vaš avtomobil parkira sam.

Čeprav sodite med redke, ki tudi pred publiko povsem sproščeno zapeljejo celo na najbolj ozka parkirna mesta, vas bo opcijski parkirni sistem Park Assist vseeno navdušil. Sistem namreč samodejno najde primerna parkirna mesta, pri parkiranju pa brez vsakršne pomoči vrti volan.

Senzor za mrtvi kot z asistenco za odparkiranje

Vaš avto vam lahko pomaga, ko želite zamenjati vozni pas ali zapeljati s parkirnega mesta.

Opcijski senzor za mrtvi kot vas med vožnjo v okviru sistemskih omejitev opozarja na vozila v mrtvem kotu, asistenca za odparkiranje pa v okviru sistemskih omejitev pri vzvratnem izvozu s parkirnega mesta nadzoruje območje ob straneh vozila.

Učinkovitost

Športno podvozje

Odločite se za športno vez med avtomobilom in cesto.

Čvrsto športno podvozje, ki je za Golf GTD Variant na voljo že serijsko, vam zagotavlja še več užitka v vožnji in odlično vodljivost. Poleg tega športnost združuje z enkratnim udobjem.

Motor

Ta športni motor vas bo navdušil. 

Pravi razlog za superiornost Golfa GTD Variant se skriva pod pokrovom motornega prostora. 2,0-litrski motor TDI s 135 kW (184 KM) je osupljivo prožen, dih pa jemlje tudi z edinstvenim zvokom.

Udobje

Mikrotkanina ArtVelours

Z mikrotkanino ArtVelours bo vaš videz vedno popoln.

Spredaj boste na ekstra športnih sedežih Golfa Variant GTD ostali trdno v sedlu. In z opcijsko kombinacijo tkanine in elegantne mikrotkanine ArtVelours vas bo pri tem spremljal občutek vznemirljivega razkošja.

 

Usnjeno oblazinjenje

Sploh veste, kako lep je lahko šport?

Privlačno in resnično elegantno: opcijsko usnjeno oblazinjenje Vienna daje športno zasnovani notranjosti Golfa Variant GTD izrazit predznak elegance.

 

Kombinirani instrument

Bodite dobro seznanjeni z vsem, kar je pomembno med vožnjo. 

Na preglednem zaslonu kombiniranega instrumenta so privlačno prikazani pomembni podatki o vozilu. Tako lahko takoj najdete vse ključne informacije.

Ambientna osvetlitev

Za še prijetnejše počutje.

Naj bo luč - a naj imajo prednost individualne želje. Dodatni osvetlitveni elementi z nastavljivo jakostjo osvetlitve poskrbijo, da je vzdušje v notranjosti vozila še prijetnejše. Poleg tega se je v vozilu mogoče še enostavneje orientirati.

Nadaljnji koraki

**Gesamtbonus setzt sich zusammen aus: € 1.500,- Eintauschbonus bei Eintausch eines Golf (egal welche Variante) mit Erstzulassung bis spätestens 31. 12. 2013 u. Kauf (Datum Kaufvertrag) u. Zulassung eines neuen Golf, Golf Variant oder Golf Sportsvan. € 1.000,- VW Fahrer Bonus. Nur für Privatkunden. € 1.000,- Bonus bei Porsche Bank Finanzierung. Mindestlaufzeit 36 Mon., Mindest-Nettokredit 50 % vom Kaufpreis. Ausgen. Sonderkalk. für Flottenkunden u. Behörden. € 500,- 4MOTION-/DSG Bonus bei Kauf eines neuen Golf mit 4MOTION od. DSG. Boni sind unverbindl. empf., nicht kartell. Richtpreise inkl. NoVA u. MwSt. u. werden vom unverbindl. empf., nicht kartell. Listenpreis abgezogen. Aktionen nur gültig bei Kauf (Kaufvertrags-/Antragsdatum) bis 30. 12. 2016. Solange der Vorrat reicht. Stand 11/2016. Symbolfoto. Verbrauch: 3,9 - 7,0 l/100 km. CO2-Emission: 102 - 162 g/km.