Če želite, lahko tudi le poslušate radio.

Radijski in navigacijski sistemi.

Ena od posebnosti serijskega radia Composition Colour je barvni zaslon na dotik s stekleno površino in diagonalo 16,5 cm (6,5 palca). Prek štirih zvočnikov lahko poslušate radijski program (radio ima FM-sprejemnik) ali glasbo v MP3-/WMA-formatu. Pri tem so glasbene datoteke lahko shranjene tudi na SD-kartici.

Serijski radio Composition Media je opremljen z osmimi zvočnikiin CD-predvajalnikom. Ponuja enake možnosti za priklop zunanjih naprav kot radio Composition Colour, dodatno pa ima še USB-vhod in Bluetooth vmesnik za mobilne telefone. Upravljanje je nadvse preprosto, saj diagonala barvnega zaslona na dotik meri kar 20,3 cm (8 palcev).

Pri Golfu Sportsvan lahko po želji izbirate med dvema navigacijskima sistemoma, ki sta na voljo kot dodatna oprema. Sistem Discover Media ima 20,3-centimetrski (8-palčni) barvni zaslon na dotik, osem zvočnikov, radijski sprejemnik za sprejem FM-signala, CD-enoto, režo za SD-kartice, USB-vhod ter Bluetooth vmesnik za mobilne telefone. Poleg tega so vam na voljo brezplačne posodobitve programske opreme.

In če želite še več: opcijski navigacijski sistem Discover Pro vključuje inovativno upravljanje z gestami in glasovno upravljanje. Sistem je opremljen s 23,4-centimetrskim (9,2-palčnim) zaslonom, na katerem so zemljevidi lahko pregledno prikazani v 3D-perspektivi. Poleg tega ima osem zvočnikov, radijski sprejemnik za sprejem FM-signala, DVD-enoto, ki predvaja tudi glasbene datoteke v MP3-, AAC- in WMA-formatu, režo za SD-kartice, USB-vhod ter Bluetooth vmesnik za mobilne telefone.

Vsi sistemi so opremljeni z anteno s primerjalnikom signala, ki celo v slabih pogojih zagotavlja dober sprejem.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni
Zapri

Golf Sportsvan.

 

Ups!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen