Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

e-Services

Vam na uslugo. Nudimo vam celovit paket storitev, ki vsakdan z vašim e-vozilom še dodatno poenostavijo in vam pomagajo v številnih situacijah.

Tako ponovno napolnite baterijo vozila. Svoje vozilo lahko polnite na domači polnilni postaji, električni vtičnici ali napravi za hitro polnjenje.

Polnjenje.

Obstaja več možnosti za ponovno polnjenje baterije vozila ...

Električna vtičnica

Polnilni servis v lastnem domu: električne avtomobile lahko polnite na čisto običajnih, tehnično brezhibnih, standardnih električnih vtičnicah. 

 

Domača polnilna postaja

Visokozmogljiva vtičnica na domači lokaciji: z domačo polnilno postajo lahko čas polnjenja vašega vozila z ustreznim polnilnim kablom skrajšate.

Javna polnilna postaja za polnjenje z izmeničnim tokom

Svoje vozilo lahko seveda napolnite tudi na javnem prostoru. Z lastnim polnilnim kablom boste to na posebnih javnih polnilnih postajah za polnjenje z izmeničnim tokom opravili izredno hitro.

Javna polnilna postaja za polnjenje z enosmernim tokom

Na tako imenovanih javnih polnilnih postajah CCS (kratica za: Combined Charging System oz. kombinirani sistem polnjenja) lahko polnite z enosmernim tokom. Ker je pri polnjenju z enosmernim tokom mogoče doseči višje jakosti toka, se baterija napolni občutno hitreje.

Povezani. S storitvami Car-Net. Bolje obveščeni. Lažje do cilja.

App‐Connect.

App-Connect so v osnovi tri inovativne tehnologije, s katerimi je aplikacije s pametnega telefona mogoče prezrcaliti na zaslon multimedijskega sistema v vozilu.

Guide & Inform.

Poiščite vznemirljive cilje v svoji okolici ali prejemajte aktualne prometne informacije neposredno z interneta. 

Security & Service.

Storitve Načrtovanje servisnega termina, Avtomatsko javljanje nezgod, Servisni klic in Spletna sporočila alarmne naprave: vaši osebni pomočniki so vam na voljo v številnih situacijah.

e‐Remote.

Storitve e-Remote vam omogočajo praktičen dostop do najpomembnejših funkcij vašega električnega vozila. Udobno jih lahko prikličete prek računalnika in z aplikacijo Car-Net tudi prek pametnega telefona.

Pregled vseh storitev Car-Net.