VW e-Golf: Navigacija

 

Opcijski navigacijski sistem Discover Pro je multimedijski sistem za najzahtevnejše kupce. Inovativno upravljanje z gestami vam omogoča udobno pomikanje po glavnem meniju, poleg tega lahko z gibom z roko zamenjate radijsko postajo ali predvajano skladbo.

23,4-centimetrski (9,2-palčni) zaslon TFT je občutljiv na dotik in zagotavlja vrhunski prikaz zemljevidov v 3D-perspektivi. Sistem ima poleg tega USB-vhod, dve reži za SD-kartice in Bluetooth vmesnik, s čimer ponuja številne možnosti za priklop zunanjih naprav. Seveda ne manjkata niti DVD-enota, ki predvaja tudi MP3- in WMA-datoteke, in radijski sprejemnik za sprejem FM-signala. V vozilu je skupno vgrajenih osem zvočnikov.

Si želite še več? Potem naj omenimo, da se glasovno upravljanje odziva na izgovorjena imena krajev in ulic ter po navodilih izračuna pot, telefoniranje pa je z Bluetooth tehnologijo nadvse preprosto. Poleg tega so vam pet let brezplačno na voljo posodobitve programske opreme navigacijskega sistema, za kar interni bliskovni pomnilnik ponuja več kot dovolj prostora.

 

Na tem spletnem naslovu so vam na voljo posodobitve zemljevidov za vaš navigacijski sistem

 

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

e-Golf E-volucija avtomobila se nadaljuje.