Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

e-Golf E-volucija avtomobila se nadaljuje.

Z e-Golfom se boste radi pokazali.

Naj vsakdo vidi, da vozite Golf, ki je nekaj posebnega. Svojstven e-dizajn s specifično svetlobno grafiko LED-luči, modrimi oblikovalskimi elementi in aerodinamičnimi izboljšavami daje električnim vozilom izrazito individualen pečat.

 

Galerija

Oglejte si glavne značilnosti e-Golfa iz različnih zornih kotov.

Oglejte si glavne značilnosti e-Golfa iz različnih zornih kotov.

Oprema & dizajn

Zunanjost

Videti in biti viden.

Naj vsakdo vidi, da vozite Golf, ki je nekaj posebnega. Svojstven e-dizajn s specifično svetlobno grafiko LED-luči, modrimi oblikovalskimi elementi in aerodinamičnimi izboljšavami daje električnim vozilom izrazito individualen pečat.

Notranjost

Spoznajte sodoben dizajn, združen z intuitivnim upravljanjem. 

Pri e-Golfu ni napreden le pogon. V notranjosti elegantni oblikovalski elementi in pregleden prikaz informacij, specifičnih za e-modele, jasno razkrivajo usmerjenost v prihodnost.

Luči

Osvetlite si pot z učinkovito tehnologijo.

Varčevanje z energijo je eno od ključnih poslanstev e-Golfa (*). Vse luči so zato zasnovane v napredni LED-tehnologiji, ki se ponaša z velikim svetlobnim izkoristkom in majhno porabo električne energije.

Aluminijasta platišča

Ta platišča bodo vaš zaveznik pri varčevanju z energijo.

16-palčna aluminijasta platišča Astana so z izpopolnjeno aerodinamiko in pnevmatikami z manjšim kotalnim uporom odlična osnova za okolju prijazno vožnjo, med katero e-Golf lokalno ne proizvaja nikakršnih emisij.

Multimedijski sistemi

Telefonija.

Poenostavite si komuniciranje.

Vzemite si čas za pogovor. A imejte pri tem obe roki ves čas na volanu. e-Golf vam to omogoča z dvema opcijskima telefonskima vmesnikoma, ki zagotavljata najvišjo raven udobja.

Navigacija

Ostanite na pravi poti - s preprosto gesto.

Več kot navigacijski sistem Discover Pro lahko ponudi le malokateri drugi multimedijski sistem. Prepričal vas bo z inovativnim upravljanjem z gestami, odličnimi multimedijskimi funkcijami, številnimi možnostmi za priklop zunanjih naprav in vrhunskim prikazom zemljevidov.

Car-Net Guide & Inform

Uporabljajte internet v svojem e-Golfu. In svoj pametni telefon kot daljinski upravljalnik.

Internet v avtomobilu se pri Volkswagnu imenuje Car-Net. Pod tem imenom so na voljo različne praktične storitve in uporabne aplikacije. Tako lahko svoj pametni telefon uporabljate celo kot daljinski upravljalnik za svoj e-Golf.

Tehnologija

Električni pogon

Sodobna dinamika: motor e-Golfa.

Vožnja na električni pogon je večji užitek, kot si morda predstavljate. Maksimalni navor je namreč na voljo že od prvega vrtljaja naprej, z 1-stopenjskim menjalnikom pa pospeševanje poteka brez prekinitev.

Doseg

Z okolju prijazno miselnostjo lahko pridete dlje.

e-Golf vas popelje do 300 kilometrov daleč. Pri izrazito energijsko varčnem načinu vožnje vam lahko pomaga sistem za izbiro voznega profila. Ta po želji prilagodi nastavitve vozila, povezane s športnostjo in udobjem.

Možnosti polnjenja.

Baterijo svojega e-Golfa lahko napolnite povsem preprosto.

Različne možnosti polnjenja vam omogočajo, da sami odločate o tem, kje in kako boste e-Golf oskrbeli z energijo.

Ena polnilna vtičnica za izmenični in enosmerni tok.

Pri sistemu CCS potrebuje e-Golf za polnjenje baterije le eno vtičnico in dva različna vtiča: s polnilnim kablom za omrežne vtičnice ter javne in domače polnilne postaje poteka polnjenje z izmeničnim tokom, možno pa je tudi hitro polnjenje z enosmernim tokom na javnih polnilnih postajah CCS.

Asistenčni sistemi

ACC & Front Assist

V gostem prometu lahko ostanete povsem sproščeni.

Si tudi vi kdaj želite, da bi imeli pomočnika, ki bi namesto vas spremljal promet pred vami? S serijskim avtomatskim uravnavanjem razdalje (ACC) ter sistemom za nadzor prometa Front Assist in mestno funkcijo zaviranja v sili boste med vožnjo lahko bolj sproščeni.

Parkirni sistem s krmilno avtomatiko Park Assist

Parkiranje je lahko tako enostavno.

Ali še vedno parkirate sami? Opcijski parkirni sistem s krmilno avtomatiko Park Assist namesto vas vrti volan, poleg tega pa vam poenostavi iskanje parkirnega mesta. Z ultrazvočnimi senzorji preveri, ali je prosto parkirno mesto dovolj veliko za vaš e-Golf.

Asistenca za zastoje in Emergency Assist

Da nikdar več ne boste imeli občutka, da ste obtičali na mestu.

Asistenca za zastoje vas razbremeni pri vožnji, ki vam zaradi pogostega ustavljanja in speljevanja para živce, in pomaga preprečevati nezgode, do katerih pogosto pride v zastojih. Opcijska asistenca Emergency Assist lahko prepozna, da voznik ne zmore več upravljati vozila, in delno prevzame krmiljenje.

Senzor za mrtvi kot z asistenco za odparkiranje

Volkswagen e-Golf vam lahko pomaga, ko želite zamenjati vozni pas ali zapeljati s parkirnega mesta.

Opcijski senzor za mrtvi kot z asistenco za odparkiranje vas med vožnjo v okviru sistemskih omejitev opozarja na vozila v mrtvem kotu. Pri vzvratnem izvozu s parkirnega mesta nadzoruje območje ob straneh vozila in za vozilom.

Udobje

Aktivni informacijski zaslon

Spremljajte natanko tisto, kar vas zanima.

Klasični merilnik hitrosti je stvar preteklosti. Aktivni informacijski zaslon (digitalni kombinirani instrument) je inovativna rešitev, ki vam nudi izjemno širok nabor informacij. Tako ne boste vedeli le, s kolikšno hitrostjo vozite in koliko goriva je še v rezervoarju.

Sedežno udobje

Udobno se namestite in uživajte.

Sedeži e-Golfa so s premišljenim dizajnom nadvse privlačni na pogled, obenem pa odlično poskrbijo za vaš hrbet. Zlasti na daljših potovanjih je konstantno visoka mera udobja preprosto neprecenljiva.

Vozno udobje

Sproščeno na cilj.

S serijsko klimatsko napravo, večfunkcijskim prikazovalnikom in opcijsko ambientno osvetlitvijo je vsaka vožnja z vašim e-Golfom čudovito doživetje.

Usnjeno oblazinjenje

Naj v notranjosti zavlada pridih razkošja.

Oblikujte si svojo lastno cono udobja: kakovostno in mehko usnje Vienna (dodatna oprema) v kombinaciji s komfortno zasnovanima sedežema za voznika in sovoznika ustvarja ambient na ravni luksuznega razreda.

Konfigurator polnilnih postaj

Zakaj potrebujem polnilno postajo?

Polnilna postaja zagotavlja bistveno večjo polnilno moč kot običajna električna vtičnica, posledično je čas polnjenja krajši.

Nadaljnji koraki