Beetle Cabriolet Zdaj je pravi čas.

Odprt za vse. V 9,5 sekunde.

V Beetlu Cabriolet vas bo prevzel edinstven občutek svobode − še preden boste odprli zložljivo streho. Njegova oprema namreč ponuja številne možnosti za uresničitev individualnih želja. In če se vam sonce vendarle kdaj ne bo nasmehnilo: vaše lastno vas bo spremljalo vedno in povsod - tudi ko bo poletja že konec.

Povsem avtomatsko platneno zložljivo streho je mogoče odpreti v samo 9,5 sekunde in do hitrosti 50 km/h. Zadnje okno z varnostnim steklom in integriran zvočnoizolacijski sloj iz PET-koprene zmanjšujeta moteč zunanji hrup in zagotavljata odlično zaščito pred vremenskimi vplivi.

Pozor: zapeljive obline.

Z bistveno bolj športnim sprednjim delom je novi Beetle zdaj videti še bolj suveren. To potrjuje, da ni treba, da so čiste linije vedno začrtane povsem ravno. Rezultat so obline, ob katerih bo le malokdo lahko ostal povsem hladen.

Galerija

Oglejte si glavne značilnosti Beetla Cabriolet iz različnih zornih kotov.

Oglejte si glavne značilnosti Beetla Cabriolet iz različnih zornih kotov.

Multimedijski sistemi

Radio in navigacija

Kako čudovito je, ko si kopilota lahko izberemo sami.

Ko se vozite v svojem Volkswagnu, ste vi tisti, ki odloča o programu. Beetle je serijsko opremljen z radiom Composition Media z osmimi zvočniki, enostavnim upravljanjem in številnimi možnostmi za priklop zunanjih naprav. Če si želite še več, v ponudbi dodatne opreme izberite navigacijski sistem Discover Media in se podajte na nepozabno multimedijsko popotovanje.

Fender® Soundsystem

Ujemite duh rock and rolla.

Zvok legendarnega izdelovalca kitar in ojačevalnikov Fender® si je prislužil svetovni sloves. Po želji lahko v njem uživate tudi v svojem Volkswagnu. Visoko raven kakovosti je mogoče prepoznati že po videzu komponent avdiosistema: mreže zvočnikov krasijo kromirane obrobe, na nosilnih trikotnikih zunanjih ogledal in na basovskem ohišju pa je markanten logotip.

App-Connect

Vaš Volkswagen lahko postane pametni telefon na kolesih.

S pametnim telefonom je danes marsikaj enostavneje. Če se boste odločili za opcijski vmesnik App-Connect¹, ga boste varno in udobno lahko uporabljali tudi med vožnjo: združljive aplikacije boste namreč lahko upravljali kar preko zaslona na dotik na vgrajenem multimedijskem sistemu. Pri tem boste seveda ves čas lahko ostali povsem osredotočeni na dogajanje v prometu.

Car-Net "Guide & Inform"

Ne vozite se več brez interneta.

Uporaba interneta nam prinaša prednosti na številnih področjih življenja - med drugim tudi v avtomobilu. Tako je na primer z nenehnim dostopom do aktualnih podatkov mogoče ohranjati pregled nad prometno situacijo in temu ustrezno načrtovati ali prilagoditi pot. Toda opcijske spletne storitve Car-Net Guide & Inform ponujajo še veliko več.

Asistenčni sistemi

Senzor za mrtvi kot z asistenco za odparkiranje

Vaš avto vam lahko pomaga, ko želite zamenjati vozni pas ali zapeljati s parkirnega mesta.

Opcijski senzor za mrtvi kot vas med vožnjo v okviru sistemskih omejitev opozarja na vozila v mrtvem kotu, asistenca za odparkiranje pa v okviru sistemskih omejitev pri vzvratnem izvozu s parkirnega mesta nadzoruje območje ob straneh vozila.

Elektronski nadzor stabilnosti

Naj vas nikdar ne zanese iz smeri.

Na mokrih in poledenelih cestah je pomoč serijskega elektronskega nadzora stabilnosti neprecenljiva. V zahtevnih prometnih situacijah lahko prepreči, da bi vaše vozilo začelo zanašati.

Kamera za vzvratno vožnjo Rear View

Ker zadaj nimate oči.

Opcijska kamera za vzvratno vožnjo Rear View vam prikaže ovire za vozilom. Integrirana je v zadek vozila in prenaša posnetke na zaslon multimedijskega sistema. Parkiranje je tako občutno enostavnejše in lažje opazite morebitne ovire.

 

ParkPilot

Pri parkiranju vam pomaga vaš sluh.

Ozko parkirno mesto? In nikogar v bližini, da bi vas usmerjal? Z opcijskim sistemom ParkPilot vam pri parkiranju pomaga kar vaš Volkswagen. Sistem morda ni prav posebej očarljiv, je pa zato nadvse zanesljiv.

Učinkovitost

Motorji

Moč in varčnost vas pripeljeta do vsakega cilja.

Se radi in veliko vozite, vendar pa ne želite imeti visoke porabe? Potem so naši dizelski motorji TDI in bencinski motorji kot ustvarjeni za vas.

BlueMotion Technology

Menite, da je najpomembnejša gospodarnost?

Če se boste odločili za model BlueMotion Technology, boste kupili avtomobil z inteligentno kombinacijo naprednih rešitev, ki zmanjšujejo porabo goriva. Nadvse razveseljiv je pri tem podatek, da je Beetle Cabriolet z ukrepi BlueMotion Technology opremljen že serijsko.

Dodatni instrument

Naj vas prevzamejo občutki, ki jih vzbujajo pravi športni avtomobili. 

S tremi krogi. Nameščen na sredini. Nepogrešljiv: z opcijskim dodatnim instrumentom na armaturni plošči vas Beetle Cabriolet popelje v svet motošporta. Zagotovite si maksimalni užitek v vožnji!

Avtomatski menjalnik z dvojno sklopko DSG

Pozabite na prestavljanje in preprosto uživajte.

Avtomatski menjalnik z dvojno sklopko DSG omogoča tekoče prestavljanje brez prekinitev v prenosu pogonske moči. Pri tem združuje prednosti ročnega in avtomatskega menjalnika in lahko prispeva k zmanjšanju porabe goriva.

Udobje

Protivetrna mreža in predal za protivetrno mrežo

Uživajte na svežem zraku, brez da bi vas pri tem prepihalo.

Odprite zložljivo streho in pozabite na skrbi: opcijska protivetrna mreža bo preprečila moteče vrtinčenje zraka.

Funkcionalnost

Kabriolet, ki vas udobno popelje skozi dan.

Če avto lahko zadosti vsakodnevnim potrebam svojega lastnika, potem je to dober avto. Beetle Cabriolet je s praktičnimi predali in funkcijami zelo dobro pripravljen na vse izzive, ki jih prinaša vaš mobilni vsakdanjik.

Biksenonski žarometi z dnevnimi LED-lučmi

Odlično izgledajo. Vi pa z njimi odlično vidite.

Okrogle luči so prepoznavni znak šarmantnega Hrošča. Po želji lahko svoj Beetle Cabriolet opremite tudi z biksenonskimi žarometi, pri katerih so v eni enoti združene zasenčene in dolge luči ter markantne dnevne luči v LED-tehnologiji.

Nadaljnji koraki

Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj