Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Novi Beetle Zdaj je pravi čas.

Poudarjene linije. Zaokrožena podoba.

Novi Beetle je ostal zvest svoji liniji, obenem pa je postal bolj markanten in športen kot kadarkoli doslej. Je resnično individualna osebnost, ki se s številnimi možnostmi za individualizacijo z veseljem prilagodi svojim voznicam in voznikom - a zagotovo ne širokim množicam. Pokažite torej, da imate tudi vi svojstven značaj - z novim Beetlom.

Pozor: zapeljive obline.

Z bistveno bolj športnim sprednjim delom je novi Beetle zdaj videti še bolj suveren. To potrjuje, da ni treba, da so čiste linije vedno začrtane povsem ravno. Rezultat so obline, ob katerih bo le malokdo lahko ostal povsem hladen.

Galerija

Oglejte si glavne značilnosti Beetla iz različnih zornih kotov.

Oglejte si glavne značilnosti Beetla iz različnih zornih kotov.

Multimedijski sistemi

Radio in navigacija

Kako čudovito je, ko si kopilota lahko izberemo sami.

Ko se vozite v svojem Volkswagnu, ste vi tisti, ki odloča o programu. Beetle je serijsko opremljen z radiom Composition Media z osmimi zvočniki, enostavnim upravljanjem in številnimi možnostmi za priklop zunanjih naprav. Če si želite še več, v ponudbi dodatne opreme izberite navigacijski sistem Discover Media in se podajte na nepozabno multimedijsko popotovanje.

 

Avdiosistem Fender®

Ujemite duh rock and rolla.

Zvok legendarnega izdelovalca kitar in ojačevalnikov Fender® si je prislužil svetovni sloves. Po želji lahko v njem uživate tudi v svojem Volkswagnu. Visoko raven kakovosti je mogoče prepoznati že po videzu komponent avdiosistema: mreže zvočnikov krasijo kromirane obrobe, na nosilnih trikotnikih zunanjih ogledal in na basovskem ohišju pa je markanten logotip.

App-Connect

Vaš Volkswagen lahko postane pametni telefon na kolesih.

S pametnim telefonom je danes marsikaj enostavneje. Če se boste odločili za opcijski vmesnik App-Connect¹,ga boste varno in udobno lahko uporabljali tudi med vožnjo: združljive aplikacije boste namreč lahko upravljali kar preko zaslona na dotik na vgrajenem multimedijskem sistemu. Pri tem boste seveda ves čas lahko ostali povsem osredotočeni na dogajanje v prometu.

Car-Net "Guide & Inform"

Ne vozite se več brez interneta.

Uporaba interneta nam prinaša prednosti na številnih področjih življenja - med drugim tudi v avtomobilu. Tako je na primer z nenehnim dostopom do aktualnih podatkov mogoče ohranjati pregled nad prometno situacijo in temu ustrezno načrtovati ali prilagoditi pot. Toda opcijske spletne storitve Car-Net Guide & Inform ponujajo še veliko več.

 

Asistenčni sistemi

Senzor za mrtvi kot z asistenco za odparkiranje.

Vaš avto vam lahko pomaga, ko želite zamenjati vozni pas ali zapeljati s parkirnega mesta.

Opcijski senzor za mrtvi kot vas med vožnjo v okviru sistemskih omejitev opozarja na vozila v mrtvem kotu, asistenca za odparkiranje pa v okviru sistemskih omejitev pri vzvratnem izvozu s parkirnega mesta nadzoruje območje ob straneh vozila.

Elektronski nadzor stabilnosti

Naj vas nikdar ne zanese iz smeri.

Na mokrih in poledenelih cestah je pomoč serijskega elektronskega nadzora stabilnosti neprecenljiva. V zahtevnih prometnih situacijah lahko prepreči, da bi vaše vozilo začelo zanašati.

Kamera za vzvratno vožnjo Rear View

Ker zadaj nimate oči.

Opcijska kamera za vzvratno vožnjo Rear View vam prikaže ovire za vozilom. Integrirana je v zadek vozila in prenaša posnetke na zaslon multimedijskega sistema. Parkiranje je tako občutno enostavnejše in lažje opazite morebitne ovire.

 

ParkPilot

Pri parkiranju vam pomaga vaš sluh.  

Ozko parkirno mesto? In nikogar v bližini, da bi vas usmerjal? Z opcijskim sistemom ParkPilot (serijski za izvedbo R-Line) vam pri parkiranju pomaga kar vaš Beetle. Sistem morda ni prav posebej očarljiv, je pa zato nadvse zanesljiv.

 

Biksenonski žarometi z dnevnimi LED-lučmi

Odlično izgledajo. Vi pa z njimi odlično vidite.

Okrogle luči so prepoznavni znak šarmantnega Hrošča. Po želji lahko svoj Beetle opremite tudi z biksenonskimi žarometi, pri katerih so v eni enoti združene zasenčene in dolge luči ter markantne dnevne luči v LED-tehnologiji.

Učinkovitost

Motorji

Moč in varčnost vas pripeljeta do vsakega cilja.

Se radi in veliko vozite, vendar pa ne želite imeti visoke porabe? Naši dizelski motorji TDI in bencinski motorji stavijo na učinkovitost in izpolnjujejo določila emisijske stopnje Euro 6.

BlueMotion Technology

Menite, da je najpomembnejša gospodarnost?

Če se boste odločili za model BlueMotion Technology, boste kupili avtomobil z inteligentno kombinacijo naprednih rešitev, ki zmanjšujejo porabo goriva. Nadvse razveseljiv je pri tem podatek, da je Beetle z ukrepi BlueMotion Technology opremljen že serijsko.

Dodatni instrument

Naj vas prevzamejo občutki, ki jih vzbujajo pravi športni avtomobili.  

S tremi merilniki. Nameščen na sredini. Že kmalu nepogrešljiv: z opcijskim dodatnim instrumentom na armaturni plošči vas Beetle popelje v svet motošporta. Zagotovite si maksimalni užitek v vožnji!

 

Avtomatski menjalnik z dvojno sklopko DSG

Prestavljajte hitreje. In varčneje.

Avtomatski menjalnik z dvojno sklopko DSG omogoča tekoče prestavljanje brez prekinitev v prenosu pogonske moči. Pri tem združuje prednosti ročnega in avtomatskega menjalnika in lahko prispeva k zmanjšanju porabe goriva.

 

Nadaljnji koraki