Zvok

Serijski radio Composition Media ima osem zvočnikov, radijski sprejemnik za sprejem FM-signala in CD-enoto, ki predvaja tudi glasbene posnetke v MP3-, AAC- in WMA-formatu. Predvajanje z zunanjih podatkovnih nosilcev je mogoče tudi prek reže za SD-kartice ter vmesnikov AUX-IN in USB. Mobilni telefon lahko udobno povežete prek Bluetooth tehnologije. Kot posebnost velja izpostaviti še praktični senzor približevanja: ko prst približate upravljalnemu polju na zaslonu, se to polje poveča. Upravljanje je tako enostavnejše in varnejše.

V Arteonu lahko opcijsko uživate v digitalnem radijskem sprejemniku DAB+. Z njim lahko poslušate tudi aktualna prometna obvestila, raznolike postaje, glasbo, vremensko napoved in še veliko več. Na voljo so tudi slikovne datoteke, kot so na primer načrti mest ali animacije.

Opcijski avdiosistem DYNAUDIO Confidence z učinkom prostorskega zvoka, 12 zvočniki, vključno z osrednjim in globokotonskim zvočnikom, ter skupno močjo 700 W je natančno prilagojen notranjosti vozila in poskrbi za nepozabno zvočno doživetje ter optimalen in individualen zvok za vse potnike.

 

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Oblika, ki navdušuje. Arteon.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen