Privlači poglede – z vseh zornih kotov.

Zunanjost

Poseben magnet za oči je impresivni pokrov motornega prostora, ki zaobjema sprednji del. Arteonova podaljšana silhueta z dolgo medosno razdaljo poskrbi za edinstveno stransko podobo in prostorsko udobje na vseh sedežih, medtem ko mu stranska okna brez okvirov kot klasična značilnost kupeja dajejo pridih visokokakovostne elegance. Zaradi do 20-palčnih aluminijastih platišč ima Arteon močnejši in bolj dinamičen značaj. Na edinstvenem zadku prevladuje zgoraj vpet zadnji pokrov s serijskimi zadnjimi LED-lučmi z izrazito svetlobno grafiko v temno rdeči barvi. Prepričljiva oblikovna zasnova poudarja elegantni videz in še povečuje funkcionalnost. Močen značaj - z vseh zornih kotov.

V okviru sistemskih omejitev.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Oblika, ki navdušuje. Arteon.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen