Telefonija

Z obema rokama na volanu boste telefonirali varno.

Ne zamudite več nobenega telefonskega klica in kljub temu ostanite povsem osredotočeni na dogajanje v prometu. Udobno telefoniranje med vožnjo omogočajo opcijski telefonski vmesniki, ki zagotavljajo odlično razločnost govora: z digitalnim govornim procesorjem, kakovostnim mikrofonom v stropu in avtomobilskimi zvočniki. Zaradi povezave z zunanjo anteno vozila je sprejem tudi pri izredno slabi pokritosti z omrežjem optimalen.Bluetooth povezava omogoča, da glasbo s svojega pametnega telefona predvajate prek avdiosistema v vozilu.

Pri izvedbi Comfort se vaš mobilni telefon prek predala v sredinski konzoli indukcijsko poveže z zunanjo anteno vozila. Tam je mobilni telefon varno shranjen, poleg tega pa ni dodatno potreben še nakup nosilca za telefon.

Pri telefonskem vmesniku Premium lahko aktivni telefonski pogovor v vozilu prek Bluetooth® tehnologije prenesete na sistem za prostoročno telefoniranje - pod pogojem, da vaš pametni telefon podpira Bluetooth® profil rSAP (remote SIM Access Profile). Alternativno lahko uporabite dodatno SIM-kartico z opcijo za prenos podatkov, ki jo vstavite v ustrezno režo infotainment sistema in dann prek integrirane dostopne točke za WLAN lahko vi in vaši sopotniki med vožnjo uporabljate internet.

 

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Oblika, ki navdušuje. Arteon.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen