VW Arteon: telefonija

 

Opcijska telefonska vmesnika zagotavljata odlično razločnost govora: z digitalnim govornim procesorjem, kakovostnim mikrofonom v stropu in avtomobilskimi zvočniki. Zaradi povezave z zunanjo anteno vozila je sprejem tudi pri izredno slabi pokritosti z omrežjem optimalen.

Da ne bi odvračali pozornosti od vožnje, je z glasovnim upravljanjem mogoče vzpostaviti telefonske klice ali aktivirati branje SMS-sporočil. Bluetooth povezava omogoča, da glasbo s svojega pametnega telefona predvajate preko avdiosistema v vozilu.

Pri Comfort se vaš mobilni telefon z zunanjo anteno vozila poveže indukcijsko. Mobilni telefon je varno shranjen v predalu, poleg tega pa ni dodatno potreben še nakup nosilca za telefon.

Pri telefonskem vmesniku Premium lahko aktivni telefonski pogovor v vozilu preko Bluetooth tehnologije prenesete na sistem za prostoročno telefoniranje - pod pogojem, da vaš pametni telefon podpira Bluetooth® profil rSAP (remote SIM Access Profile). Upravljanje lahko poteka glasovno, z večfunkcijskim volanom ali multimedijskim sistemom. Alternativno lahko uporabite dodatno SIM-kartico z opcijo za prenos podatkov, ki jo vstavite v ustrezno režo multimedijskega sistema. Preko integrirane dostopne točke za WLAN lahko vi in vaši sopotniki med vožnjo uporabljate internet.

 

Kako deluje

 

Pri prenosu podatkovnih paketov z interneta lahko - odvisno od tarife in predvsem pri uporabi v tujini - nastanejo dodatni stroški (npr. zaradi gostovanja v drugih omrežjih). V sklopu ponudbe Volkswagnove dopolnilne opreme vam priporočamo, da s svojim mobilnim operaterjem sklenete pogodbo s pavšalno tarifo za prenos podatkov.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Arteon Dinamika in dizajn v prepričljivi formi.