Na spletu

Navigacija je lahko tako zelo udobna.

Povezava z internetom vam z opcijskim paketom Car-Net Guide & Inform¹ zagotavlja podatke, ki bi le stežka bili še bolj aktualni. Če na primer nekje nastane zastoj ali je zastoj odpravljen, to prek spleta izveste v realnem času. In kar je pri tem še posebej dobrodošlo: izbrana pot se avtomatsko ustrezno prilagodi. S storitvijo Spletno iskanje posebnih ciljev lahko poiščete številne dobre restavracije ali zanimive cilje, kot so hoteli, bencinski servisi ali kino, ki so ga odprli pred kratkim.

Kdaj bo čas za naslednji servisni pregled? Koliko goriva je še v rezervoarju? Zlasti v primerih, ko vozilo uporablja več voznikov, je še kako dobrodošlo, da je odgovore na tovrstna vprašanja v zvezi z Arteonom mogoče dobiti kar prek spleta. S serijskimi storitvami Car-Net Security & Service² so vam številni ključni podatki o vozilu na voljo na spletnem portalu. Najmanj toliko prednosti pa storitve Security & Service prinašajo tudi med vožnjo: če sistem v okviru svojih omejitev zazna nezgodo, se avtomatsko vzpostavi povezava s Volkswagnovim klicnim centrom. Na ta način lahko kontaktna oseba v klicnem centru po potrebi poskrbi, da na kraj dogodka kar se da hitro prispe pomoč, in pri tem posreduje relevantne informacije, kot so podatki o vozilu, število potnikov in lokacija vozila. Vozniku je do prihoda reševalcev zagotovljena pomoč prek telefonske povezave.

//1.// Za uporabo mobilnih spletnih storitev (Car-Net Guide & Inform) potrebujete mobilno napravo (npr. pametni telefon), ki jo je mogoče uporabiti kot mobilno dostopno točko za WLAN. Alternativno je pri opcijskem telefonskem vmesniku Premium (samo v kombinaciji z navigacijskim sistemom Discover Pro) mogoče uporabiti mobilni telefon s profilom za oddaljeni dostop do SIM-kartice (rSAP) ali pa SIM-kartico za storitve telefoniranja in prenosa podatkov. Storitve Car-Net so na voljo samo pod pogojem, da ima uporabnik obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem, in le na področjih, ki so pokrita z ustreznim omrežjem mobilne telefonije. Pri prenosu podatkovnih paketov z interneta lahko - odvisno od tarife in predvsem pri uporabi v tujini - nastanejo dodatni stroški (npr. zaradi gostovanja v drugih omrežjih). Zaradi morebitnega velikega obsega prenosa podatkov med uporabo storitev Car-Net priporočamo, da uporabnik s svojim mobilnim operaterjem sklene pogodbo s pavšalno tarifo za prenos podatkov! Za uporabo storitev Car-Net je z družbo Volkswagen AG treba skleniti ločeno pogodbo. Kupec ima po prevzemu vozila 90 dni časa, da na spletni strani www.volkswagen.com/Car-Net registrira svoje vozilo. Obseg razpoložljivih storitev Car-Net se v posameznih državah lahko razlikuje. Storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko pride do vsebinskih sprememb. Podrobnejše informacije o storitvah Car-Net so na voljo na spletni strani www.volkswagen.com/Car-Net in pri partnerjih Volkswagen. Za informacije o tarifnih pogojih se lahko obrnete na svojega mobilnega operaterja.

//2.// Za uporabo storitev Car-Net Security & Service je z družbo Volkswagen AG treba prek spleta skleniti ločeno pogodbo. Če kupec želi izkoristiti celotno obdobje nudenja storitev, mora po prevzemu vozila v 90 dneh registrirati svoje vozilo na spletni strani www.volkswagen.com/Car-Net. Storitev Klic v sili je brez predhodne registracije aktivirana že ob prevzemu vozila.

Obseg razpoložljivih storitev Car-Net se v posameznih državah lahko razlikuje. Storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko v času veljavnosti pogodbe pride do vsebinskih sprememb. Za uporabo brezplačne aplikacije Car-Net sta potrebna pametni telefon z operacijskim sistemom iOS ali Android ter SIM-kartica z opcijo za prenos podatkov. Poleg tega mora uporabnik imeti obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem. Pri pošiljanju ali sprejemanju podatkovnih paketov po internetu lahko - odvisno od tarife in predvsem pri uporabi v tujini - nastanejo dodatni stroški (npr. zaradi gostovanja v drugih omrežjih). Podrobnejše informacije o storitvah Car-Net Security & Service so na voljo na spletni strani www.volkswagen.com/Car-Net in pri partnerjih Volkswagen. Za informacije o tarifnih pogojih se lahko obrnete na svojega mobilnega operaterja.

 

 

1.Za uporabo mobilnih spletnih storitev (Car-Net Guide & Inform) potrebujete mobilno napravo (npr. pametni telefon), ki jo je mogoče uporabiti kot mobilno dostopno točko za WLAN.Alternativno je pri opcijskem telefonskem vmesniku Premium (samo v kombinaciji z navigacijskim sistemom Discover Pro) mogoče uporabiti mobilni telefon s profilom za oddaljeni dostop do SIM-kartice (rSAP) ali pa SIM-kartico za storitve telefoniranja in prenosa podatkov.Storitve Car-Net so na voljo samo pod pogojem, da ima uporabnik obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem, in le na področjih, ki so pokrita z ustreznim omrežjem mobilne telefonije.Pri prenosu podatkovnih paketov z interneta lahko – odvisno od tarife in predvsem pri uporabi v tujini – nastanejo dodatni stroški (npr. zaradi gostovanja v drugih omrežjih).Zaradi morebitnega velikega obsega prenosa podatkov med uporabo storitev Car-Net priporočamo, da uporabnik s svojim mobilnim operaterjem sklene pogodbo s pavšalno tarifo za prenos podatkov!Za uporabo storitev Car-Net je z družbo Volkswagen AG treba skleniti ločeno pogodbo.Kupec ima po prevzemu vozila 90 dni časa, da na spletni strani www.volkswagen.com/Car-Net registrira svoje vozilo.Razpoložljivost storitev Car-Net se v posameznih državah lahko razlikuje.Storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko pride do vsebinskih sprememb.Podrobnejše informacije o storitvah Car-Net so na voljo na spletni strani www.volkswagen.com/Car-Net in pri Volkswagnovih partnerjih. Za informacije o tarifnih pogojih se lahko obrnete na svojega mobilnega operaterja.2.Za uporabo storitev Car-Net Security & Service je z družbo Volkswagen AG treba prek spleta skleniti ločeno pogodbo.Če kupec želi izkoristiti celotno obdobje nudenja storitev, mora po prevzemu vozila v 90 dneh registrirati svoje vozilo na spletni strani www.volkswagen.com/Car-Net.Storitev Klic v sili je brez predhodne registracije aktivirana že ob prevzemu vozila.Razpoložljivost storitev Car-Net se v posameznih državah lahko razlikuje.Storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko med časom veljavnosti pogodbe pride do vsebinskih sprememb.Za uporabo brezplačne aplikacije Car-Net sta potrebna pametni telefon z operacijskim sistemom iOS ali Android ter SIM-kartica z opcijo za prenos podatkov. Poleg tega mora uporabnik imeti obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem.Pri pošiljanju ali sprejemanju podatkovnih paketov po internetu lahko – odvisno od tarife in predvsem pri uporabi v tujini – nastanejo dodatni stroški (npr. zaradi gostovanja v drugih omrežjih).Podrobnejše informacije o storitvah Car-Net Security & Service so na voljo na spletni strani www.volkswagen.com/Car-Net in pri Volkswagnovih partnerjih. Za informacije o tarifnih pogojih se lahko obrnete na svojega mobilnega operaterja.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Oblika, ki navdušuje. Arteon.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen