Sedeži

Pri Arteonu Comfortline in Highline je kot dodatno opremo mogoče naročiti popolnoma električne sedeže, ki s številnimi funkcijami poskrbijo za še več ugodja. Tako lahko med drugim koristite tudi prednosti električno nastavljive ledvene opore. Če se odločite za Arteon Comfortline, je na teh sedežih na voljo funkcija aktivnega prezračevanja,pri kateri ventilatorji nežno dovajajo zrak ob telesu in tako na prijeten način prilagajajo temperaturo individualnim željam. Vlaga in toplota se odvajata po posebej oblikovanih kanalih v sedežnem oblazinjenju. Na ta način je tudi na dolgih potovanjih poskrbljeno za nadvse prijetno počutje. Tako 12-smerno nastavljivi sedež (opcijsko pri izvedbi Comfortline) kot tudi 14-smerno nastavljivi sedež (opcijsko pri izvedbi Comfortline in Highline) vam kot vozniku nudi možnost, da se med vožnjo razvajate z masažo.

Nekaj torej zagotovo velja: vozniku najvišjo raven udobja zagotavljajo sedeži ergoComfort, ki imajo certifikat kakovosti nemškega neodvisnega združenja za zdrav hrbet za odlično ergonomijo.

Tudi potniki na zadnjih sedežih se v novem Arteonu lahko počutijo kot doma: na primer zaradi komfortno odmerjenega prostora za glavo in noge. 

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Oblika, ki navdušuje. Arteon.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen