Elegance in R-Line

Prestižni značaj z elegantnim ali športnim pridihom.

Slogovno dodelan Arteon Elegance in športna izvedba R-Line sta serijsko opremljena z vrhunsko opremo ter omogočata številne možnosti za individualizacijo. Zunanjost obeh izvedb navdušuje na primer z 18-palčnimi aluminijastimi platišči in kromiranimi letvami okoli celotnega vozila. Izbrane podrobnosti, kot so dinamični smerniki zadaj, zagotavljajo eleganco v koraku s časom.

Izvedbo Arteon R-Line je na prvi pogled mogoče prepoznati po njenem individualnem sprednjem delu z logotipom R-Line na mreži hladilnika in črko C v visokosijajni črni barvi. Na zadku pa zadnji usmernik zraka v ravno tako bleščeči črni barvi in kromirane trapezaste obrobe poudarjajo športni značaj. Udobno se namestite na sprednjih sedežih v kombinaciji usnja in alkantare ali uživajte opcijsko oblazinjenje iz napa usnja Nappa Carbon Style.

Pri izvedbi Arteon Elegance pozornost vzbujata ohišji zunanjih ogledal iz matiranega kroma,ki sta odlično usklajeni s svetlečimi kromiranimi letvami na odbijačih in napisu "Elegance" na blatnikih.

Notranjost vozila ravno tako izpolni prav vse želje. Posebnosti Arteona R-Line sta večfunkcijski usnjeni športni volan in črna stropna obloga. Sedeži obeh izvedb Arteona so oblečeni v elegantno kombinacijo usnja Vienna in alkantare. Ekskluzivno notranjost izvedbe Arteon Elegance med drugim zaznamujejo dekorativni elementi z letvico pod armaturno ploščo, ki so na voljo izključno za ta model.

 

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Oblika, ki navdušuje. Arteon.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen