Dobrodošli na visokem nivoju.

Notranjost.

Opcijski dekorativni elementi iz aluminija in lesa prepričajo z žlahtnim videzom, hkrati pa so zelo prijetni na otip - tako kot krovno steklo navigacijskega sistema Discover Pro (sistem je na voljo opcijsko), ki po videzu in pri upravljanju na dotik spominja na najkakovostnejše tablične računalnike. Poleg tega lahko Arteon opremite s številnimi vrhunskimi tehnologijami, kot je na primer opcijska ambientna osvetlitev za individualno svetlobno vzdušje v vozilu, in še drugimi prvorazrednimi možnostmi.

Za izvedbi Comfortline in Highline so na voljo posebej izbrane sedežne prevleke: uživajte v serijskem usnju Vienna in mehki alkantari npr. v svetlem sivem tonu Mistral. Ali pa izberite napa usnje, ki je pri Arteonu Highline kombinirano s športnimi všitki karbonskega videza na notranji strani sedežnih stranic. Tako lahko zasnujete svoj sanjski avto.

 

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Oblika, ki navdušuje. Arteon.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen