Serijski šesti čut.

Lane Assist.

Vedno na vaši strani- uživajte v prednostih serijskih asistenčnih sistemov, kot je asistenca za ohranjanje smeri Lane Assist. Ta prepreči, da bi voznik nehote zapeljal s svojega voznega pasu in povzročil nezgodo. Asistenca v okviru sistemskih omejitev s pomočjo kamere spremlja označbe na cestišču. Takoj ko zazna nevarnost, da bo vozilo zapeljalo z voznega pasu, lahko asistenca za ohranjanje smeri Lane Assist voznika opozori na nevarnost in s posegom v krmiljenje usmeri vozilo nazaj v pravo smer. Tako je vožnja - predvsem pri daljših ali monotonih vožnjah - varnejša in bolj udobna.

 

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Oblika, ki navdušuje. Arteon.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen