Asistenčni sistemi.

Avtomatsko uravnavanje razdalje ACC s prediktivnim tempomatom

Sistem za avtomatsko uravnavanje razdalje ACC s prediktivnim tempomatom na željo voznika med vožnjo samodejno ohranja nastavljeno najvišjo hitrost in minimalno razdaljo do spredaj vozečega vozila.1 Prediktivni tempomat dodatno zagotavlja pomoč pri uravnavanju hitrosti in vožnji skozi ovinke. Z nastavitvijo veljavnih hitrostnih omejitev lahko preprečite, da bi nevede prekoračili dovoljeno hitrost. Sistem poleg tega na osnovi prediktivnih podatkov o poti izračunava idealno hitrost za vožnjo skozi ovinke.1  Udobje med vožnjo je posledično višje.

 

 

\1\ V okviru sistemskih omejitev.

Zapri
Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni
Zapri

Oblika, ki navdušuje. Arteon.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen