Meni
Zapri meni
Zapri

Novi Arteon R

 

Estet med atleti

Moč je le redko upodobljena v tako elegantni obliki. Arteon R je optimalna sinteza dinamične zmogljivosti in elegance. Prepriča z užitkom v vožnji, ki ga je mogoče občutiti z vsemi čuti. S popolno kombinacijo izjemnega voznega udobja, dovršenega dizajna in prvinske moči vas bo vsakič znova navdušil na poti do izbranega cilja.

Zmogljivost

Natančno odmerjena pogonska moč


V Arteonu R je s 7-stopenjskim menjalnikom z dvojno sklopko zagotovljen osupljiv prenos moči, s katerim za pospešek od 0 do 100 km/h zadostuje že 4,9 sekunde. Arteon R z opcijsko razveljavitvijo blokade najvišje hitrosti, štirikolesnim pogonom 4MOTION in močjo 235 kW (320 KM) doseže najvišjo hitrost 270 km/h. Pri tem so s tehnologijo R-Performance Torque Vectoring višje hitrosti omogočene tudi v zavojih, saj napredni sistem v ovinkih pospeši zunanje kolo in tako individualno porazdeli moč med zadnjima kolesoma.

R-dizajn

Zunanjost – Eden in edini – model R

Zmogljivosti Arteona R se jasno zrcalijo v njegovem videzu: spodnji del sprednjega odbijača je izjemno dinamičen. Elegantno plat poleg kromiranih ohišij zunanjih ogledal poudarjata izrazito športen sprednji odbijač in R-jevska mreža hladilnika v visokosijajni črni barvi. Visokozmogljivi zavorni sistem z modrimi zavornimi čeljustmi in logotipom R ter individualno zasnovane sprednje odprtine za zajemanje zraka niso le pravi magnet za oči, pač pa dodatno izboljšujejo zmogljivosti vozila. 

Notranjost - Aktivna dnevna soba


Tudi notranjost jemlje dih z estetsko dovršenostjo. Dekorativni elementi v izvedbi Black Carbon markantno zrcalijo športne zmogljivosti vozila. Sinonim za eleganco, združeno z izdatno mero športnosti, so opcijski ergonomsko izpopolnjeni športni sedeži, opremljeni z integriranim vzglavnikom in oblečeni v napa usnje z modrimi poudarki. R-jevski večfunkcijski športni volan je oblečen v usnje in ima integrirano tipko R, s katero voznik lahko neposredno aktivira športne vozne profile.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen